Tervetuloa tutustumaan Jyväskylän Raamattu Puhuu seurakuntaan

Seurakuntamme on paikallinen yhteisö, jossa erilaisista taustoista tulevat ihmiset voivat yhdessä kasvaa Jumalan armon tuntemisessa. Todellinen muutos elämässämme voi tapahtua, kun Jumalan rakkaus koskettaa sydäntämme. Jumala puhuu ihmisille edelleen rohkaisevia ja toivoa tuovia ajatuksia Raamatun sanan kautta. Nämä voivat olla meille tärkeitä asioita kiireisen arjen keskellä, kenties työn tai opiskelujen lomassa. Vaikka kristilliset asiat eivät olisi sinulle läheisiä tai tuttuja, olet tervetullut mukaan.

Toivotamme kaikki vierailijat tervetulleeksi tutustumaan seurakuntamme kokouksiin. Seurakuntamme kokous sisältää yleensä ylistystä, saarnan ja lopuksi yhteistä aikaa keskustelun ja kahvin merkeissä. Kokouksissamme on rento tunnelma, joten voit tulla sellaisena kuin olet.

Joka toinen viikko seurakuntamme järjestää rukouskokouksen. Rukouskokouksessa on tarjolla aikaa keskusteluille, pieni hartaus ja rukousta yhteisten asioiden puolesta.

Kerran kuukaudessa järjestämme tapahtuman nuorille aikuisille ja opiskelijoille. Kaikki 18-30-vuotiaat henkilöt ovat tervetulleita mukaan rentoon illanviettoon.

Ehtoollisen pyrimme järjestämään jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kastetilaisuuden järjestämme tarvittaessa.

Seurakuntamme on kansainvälinen ja useimmat tilausuudet ovat tulkattu myös englannin kielelle. Ajoittain on mahdollisuus myös venäjänkieliseen tulkkaukseen.

 

 

Seurakuntamme toimii työyhteydessä Greater Grace -seurakuntien kanssa (yli 550 seurakuntaa kansainvälisesti). Yhteistyön tekeminen liittyy usein lähetystyön, koulutuksen ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Meillä on läheiset yhteydet monien seurakuntien kanssa, sekä Suomessa että ulkomailla.

Seurakuntamme on kristillinen, evankelikaalinen seurakunta. Hallinnollisesti emme ole osa isompaa kirkkokuntaa vaan olemme paikallisesti johdettu seurakunta.

Virallisesti seurakunta on rekisteröity aatteelliseksi yhdistykseksi (Lähetysyhdistys Alfa & Omega ry), jota johtaa yhdistyksen hallitus. Toiminnan johtamisesta vastaavat seurakunnan pastori yhdessä vanhimmiston kanssa.

Seurakunnan jäsenyys perustuu jokaisen omaan vakaumukseen. Me emme edellytä virallista jäsenhakemusta tai irtisanomisilmoitusta.

Henkilötietoja käsittelemme tietosuojaselosteemme  mukaisesti.

Raamattu Puhuu -seurakunta, Jyväskylä
Lähetysyhdistys Alfa & Omega ry

Seurakunnan toimisto:
Voionmaankatu 24, 40700 JyväskyläSeurakunnan säännölliset kokoontumiset:
Sunnuntaisin klo 11:00

Kulttuuritila Omenapuu
Vapaudenkatu 24, Jyväskylä