Me olemme kristillinen, evankelikaalinen, tunnustuskuntiin sitoutumaton seurakunta, joka toimii Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Toimintamme on alkanut Jyväkylässä vuonna 1989. Meille lähetyskäsky on tärkeä. Me haluamme pitää evankeliumin sanomaa esillä ja auttaa ihmisiä kasvamaan Kristuksen tuntemisessa. Meille tärkeitä asioita ovat mm. kristittyjen keskinäinen yhteys, Raamatun opetus, lähetystyö ja halu palvella toisia. Jumalan armo on myös meille tärkeä aihe.

Olemme pieni yhteisö, jossa on mukana ihmisiä erilaisista taustoista. Me emme halua, että kristillinen elämä on taakka, joka väsyttää meidät. Kun luotamme Jeesukseen, voimme saada rohkaisua ja varustusta niiden tilanteiden keskelle, joiden keskellä kulloinkin elämme.

Nykyinen toimintasuunnitelmamme ulottuu vuoteen 2029 saakka, jolloin seurakuntamme täyttää 40 vuotta. Tulevina vuosina tulemme panostamaan mm. seuraaviin asioihin: evankeliointi, seurakunnan yhteiset tilaisuudet, rukouskokous, erilaiset tapahtumat, Raamattukoulu, pienryhmät, erilaiset palvelustyömuodot ja lähetystyö. Osa mainituista asioista on jo toiminnassa, ja loput tulemme aloittamaan vaiheittain tulevaisuudessa.

Seurakuntamme toiminta on kansainvälistä ja se on tarkoitettu kaiken ikäisille. Tarvittaessa pystymme tulkkaamaan englannin tai venäjän kielille.

Paikallinen toimintamme painottuu Jyväskylään ja Keski-Suomen alueelle. Pandemian takia toimimme toistaiseksi vain internetin kautta.  Seurakuntamme toimisto on osoitteessa Voionmaankatu 24, Jyväskylä. Seurakunnan kokouksia on pidetty Kulttuuritila Omenapuussa, Vapaudenkatu 24, Jyväskylä. Seurakuntamme toimii työyhteydessä Greater Grace -seurakuntien kanssa (yli 550 seurakuntaa kansainvälisesti). Yhteistyön tekeminen liittyy usein lähetystyön, koulutuksen ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Meillä on läheiset yhteydet monien seurakuntien kanssa, sekä Suomessa että ulkomailla.

Seurakuntamme päätilaisuudet ovat sunnuntaisin klo 11:00 ja seurakunnan rukouskokoukset ovat torstaisin klo 18:00. Muista tapahtumista ilmoitamme mm. nettisivujemme kautta.

Virallisesti seurakunta on rekisteröity aatteelliseksi yhdistykseksi (Lähetysyhdistys Alfa & Omega ry).

Seurakunnan jäsenyys perustuu jokaisen omaan vakaumukseen.

Me emme edellytä virallista jäsenhakemusta tai irtisanomisilmoitusta.

Henkilötietoja käsittelemme tietosuojaselosteemme  mukaisesti.